Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Αφιερωμένο στους πολεμιστές της ειρήνης...

Μέρες σαν και αυτή, 28η Οκτωβρίου, συνηθίζετε αγαπητοί μου φίλοι να κάνατε ένα μεγάλο λάθος.Την αντιμετωπίζετε σαν ένα ακόμα μάθημα Ιστορίας...Ένα μάθημα στο οποίο πρέπει να θυμάστε ποιος πολέμησε ποιον και ποιος νίκησε και πότε νίκησε και άλλες τόσες πληροφορίες...Στη πραγματικότητα όμως είναι πολλά περισσότερα από ένα μάθημα ιστορίας.Είναι ένα μάθημα ζωής!Που μας δείχνει οτι όταν είμαστε ενωμένοι και αγωνιζόμαστε για έναν ιερό σκοπό, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα, όποιες δυσκολίες και να βρεθούν μπροστά μας.

Οταν μεγαλώσετε δε θα χρειαστεί να πολεμήσετε με κανέναν Χίτλερ και με κανέναν Μουσολίνι. Όμως η ζωή σας θα πρέπει να είναι συνέχεια μια μάχη για να κάνετε τον κόσμο μας καλύτερο.Ενωμένοι, πρέπει να διορθώσετε αυτά που οι άνθρωποι πριν από σας δε κατάφεραν να διορθώσουν. Παιδιά στην ηλικία σας πεινάν, πεθαίνουν από αρρώστιες και μένουν αμόρφωτα. Ο πλανήτης μας και όλα τα φυτά και τα ζώα σε αυτόν, υποφέρουν από την εγωιστική συμπεριφορά του ανθρώπου που νομίζει πως όλα του ανήκουν. Η ανθρωπιά είναι πια είδος προς εξαφάνιση.

Ο πόλεμος σας λοιπόν είναι πολύ πιο δύσκολος από αυτούς με τα όπλα, γιατί αυτός που πρεπει να νικήσετε πρώτα είναι ο ίδιος σας ο εαυτός και όλες οι κακές του συνήθειες.

Και να θυμάστε πως αυτοί που τώρα μας κυβερνούν και παίρνουν τις αποφάσεις για εμάς, κάποτε ήταν παιδιά στην ηλικία σας. Και τότε όταν μιλούσαν για την 28η νόμιζαν πως είναι απλά ένα μάθημα Ιστορίας..




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου